Ahol a csend az úr!
Minden reggel a szomszéd ébreszti? Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Lakástámogatás

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy „A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról” szóló 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet 6. § d) pontja alapján a támogatás igénybe vehető „az épület szigetelése, ideértve a lábazatszigetelést, a hő-, hang-, illetve vízszigetelési munkálatokat,”-ra is.

A Techfoam kitűnő hang- és rezgésvédelmi termékei mellett vállalja a hangszigeteléshez szükséges helyszíni felmérést, megtervezi és legyártja a szükséges anyagokat, továbbá vállalja a kivitelezést. Megoldásokat nyújtunk:

A 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet értelmében lakása hangszigetelésének munkadíjáról és anyagköltségéről szóló számla, a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően, benyújtható a lakásfejlesztési támogatás igénybevételére.

Figyelemfelhívás!

A támogatás igénybevételének feltételeiről, részleteiről a hivatkozott kormányrendeletben talál részletes információt és a Magyar Államkincstár honlapján talál.

A Techfoam Kft. csak és kizárólag az általa elvégzett munkáért és termékekért vállal felelősséget, amelynek elvégzését követően hivatalos számlát bocsát ki a megrendelő számára, illetve megrendeléskor aláírja az igényléshez szükséges szerződést is.

A Techfoam Kft. sem felelősséget nem tud vállalni, sem ráhatása nincs a támogatásra vagy annak eredményes igénybevételére. A 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendeletben megfogalmazott feltételek teljesülésért a megrendelő felel.