Ahol a csend az úr!
Minden reggel a szomszéd ébreszti? Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Hangcsillapító anyagok

Silent Core és Premium

Műszaki adatlap letöltése

A Silent Core és Silent Premium hangcsillapító anyagok egy kombinált zajcsökkentésre alkalmas építőelemek, amelyek egy réteg könnyűszerkezetes válaszfal egység és egy réteg speciális dübörgés gátló membrán kombinációjából állnak. A hangcsillapító anyagok részét képező speciális hangszigetelő membránok egy nagy testsűrűségű, polimer bázisú, bitumenmentes, szintetikus hangszigetelő anyagok, amelyek kiváló hangcsillapítást biztosítanak különböző épületelemekben. A Silent Core és Premium hangcsillapító anyagok speciális kombinációja meggyorsítja a kivitelezési munkálatokat, így időt, energiát és pénzt spórolhat.

Tulajdonságok

Felhasználás

Termékfotók

Termék neveFajlagos tömeg
kg / m2
Vastagság mmTábla mérete mmVásárlás
Silent Core~14,4151200×2000Online vásárlás
Silent Premium~16,4161200×2000Online vásárlás

A termékből véges raktárkészlettel rendelkezünk, ezért a szállítási határidők egyeztetése végett vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

A Silent Core és Premium hangcsillapító anyagok a feltüntetett méretektől eltérő, kisebb méretben is rendelhetők.

Hangcsillapító anyagok felhasználási lehetőségeivel kapcsolatos, valamint további termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kötődő referenciáinkról itt olvashat.