EN SK

Hézagtömítők

HannoBand hézagtömítők

Műszaki adatlap letöltése: Hannoband BG 1

Műszaki adatlap letöltése: Hanno Protecto BG 2

A hézagtömítők elsősorban gépipari, járműipari és háztartási berendezések zajcsökkentő burkolatának elemeként, a hézagok tömítésére használhatóak fel. A termékcsalád ezen felhasználási területeken felmerülő problémákra nyújt megoldást. A hézagtömítők felhasználhatók nyílászárók (ajtók, ablakok) tömítetlenségéből adódó akusztikai problémák megoldása során is.

Termék leírás

  • DIN 18542:2009, tartóssági osztály: 2, (Material Testing Agency; Anyag Tesztelő Szervezet), Hanover
  • 5 év működési garancia (a gyártó által előírt feltételek estén)
  • Megfelel a DIN EN12207, 3 Osztály (eredeti megnevezés: DIN 18055, C Osztály) követelményének, amely a heves eső elleni vízhatlanság, illetve a légáteresztő feltételeket foglalja magában.
  • Ellenáll a heves esőzésnek (EN 1027) ≥ 300 Pa (≤ 600 Pa érték elérhető a csatlakozás szélességétől és a kompressziótól függően)
  • „Nagyon alacsony káros anyag kibocsátás” EMICODE® -EC1 Plus

Alkalmazási terület

A hézagtömítők, Hannoband termékcsalád univerzális felhasználású szerkezeti műszaki munkáknál a csatlakozások tömítésére. Elsődleges felhasználási területe az ablak szerkezetek, fa szerkezetek, előre gyártott szerkezetek, kőművesmunka, váz szerkezetek, és beton szerkezetek. A hézagtömítők kiváltképp a következő területeken biztosít előnyöket: csatlakozások, különböző mozgó csatlakozások, két eltérő komponensű elem között, fóliák tömítéséhez szélbiztos felület eléréséhez például tetőereszeknél. A hézagtömítők kaphatók előpréselve, tekercsben, ezáltal könnyen hozzáilleszthető, formálható a már meglévő különféle csatlakozásokhoz. A hézagtömítők a végleges alakjukat a felhasználást követő 24 órán belül érik el.

Termékfotók

HannoBand hézagtömítők HannoBand hézagtömítők HannoBand hézagtömítők
Termék neveSzélességTekercs hosszaVastagságBruttó árVásárlás
BG110 mm12 m12 mm2 816 Ft / tekercsVÁSÁROLNI SZERETNE
BG215 mm12 m12 mm3 288 Ft / tekercsVÁSÁROLNI SZERETNE
BG220 mm4 m70 mm4 849 Ft / tekercsVÁSÁROLNI SZERETNE

Hannoschaum EL1

Műszaki adatlap letöltése.

A Hannoschaum EL1 az elektronika iparban használatos, az elektrosztatikusan érzékeny termékek védelmében, például csomagolás közbeni védelemhez. A Hannoschaum EL1 egy antisztatikus, impregnált, lágy poliuretán hab. A termék elérhető öntapadós változatban is, igény esetén különböző felületekkel is kapható.

Minimális rendelhető mennyiség: 30 tábla (63 négyzetméter)

Termék neveVastagságTábla méreteBruttó árVásárlás
Hannoschaum EL130 mm2100x1000 mm11 320 Ft / táblaVÁSÁROLNI SZERETNE