Ahol a csend az úr!
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Alapelveink

A TechFoam Hungary Kft. kifejezetten az új technológiák felé nyitott, környezetvédelemre fokozott figyelmet fordító és hosszú távú együttműködést szem előtt tartó partnerként áll az Ön rendelkezésére. Tevékenységünk során a minőségi munka és a vevői megelégedettség fontosságát helyezzük előtérbe.

Cégünk elsősorban olyan alapanyagok kereskedelmével foglalkozik, amelyek a zaj- és rezgéscsökkentés területén előforduló problémák előzetes, illetve utólagos megoldását segítik, egyszerű, környezetkímélő módon. A hatékony hangszigetelő megoldásnak mindenképpen elsődleges szempontja kell, hogy legyen a zajforrás által kibocsátott hangenergia elnyelése. A termékek felhasználási módja, illetve a megfelelő rétegrend, valamint a hordozó felület minősége, kialakítása kiemelten fontos a jó eredmény elérésében, ehhez gyors, ingyenes, szakszerű tanácsadást nyújtunk.

A mindennapi munkánk során törekszünk a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés kihívásainak való megfelelőségre. A tudomány és technika fejlődését nyomon követjük, azokat integráljuk a napi gyakorlatba.

Bemutatótermünkben személyesen is várjuk ügyfeleink megkeresését közvetlen, felhasználóbarát kiszolgálás mellett, a termékek és szolgáltatások kiemelkedő minőségét garantálva.