Ahol a csend az úr!
Minden reggel a szomszéd ébreszti? Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Nagykereskedelem

Cégünk, több gyártó zajcsillapító és hangelnyelő anyagainak kizárólagos hazai forgalmazója, amellyel eredményesen kiaknázza a közvetlen gyártói kapcsolat lehetőségét. A vevőinknek egyedi termékelképzeléseinek megvalósítása mellett a gyártói konzultáció lehetőségét is nyújtja. Alapelvünk a rugalmas, mennyiségfüggő árképzési rendszert működtetünk, amellyel biztosan az Önök szolgálatában állunk.

A TechFoam Hungary Kft. a hazai piac elvárásainak megfelelően nagy hangsúlyt fektet a nagykereskedelmi és viszonteladói partneri hálózatának kiépítésére, valamint gyártó cégek elsődleges beszállítói státuszának elérésére. Ennek megfelelően dolgoztuk ki mennyiségfüggő árképzésünket, melynek segítségével mind rövidtávon, mind hosszútávon megfelelő versenyképességet tudunk biztosítani viszonteladóink esetében, illetve kedvezményesebb árat garantálunk a nagyobb tételben vásárló ügyfeleink számára.

Webáruházunkban a zajcsillapitas.net cím alatt vásárolhat, ha előtte kollegáink tanácsát kéri, keressen nyugodtan minket!