Ahol a csend az úr!
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Zajcsökkentés

Az üzemi területeken, munkahelyeken, üzemi létesítmények környezetében, lakásokban fellépő zaj- és rezgésvédelmi problémák teljes körű megoldását vállaljuk (hangárnyékoló tokozások, hangárnyékoló falak, gépfülkék, hangtompító egységek, előtétfalak, álmennyezetek tervezése, kivitelezése), a műszeres zajvizsgálatoktól egészen a műszaki átadásig.

A zajcsökkentés első lépése, amennyiben zajcsökkentési intézkedési terv nem készült, a zajcsökkentési igények, valamint a zajcsökkentés alá vont zajforrások meghatározása. A vizsgálatok során elvégezzük a telephelyen üzemelő zajforrások, zajforrás csoportok forráselemzését, valamint a zajkibocsátás szempontjából domináns zajforrások meghatározását.

Amennyiben a zajforrások dominancia sorrendje, valamint a zajcsökkentés kívánt mértéke meghatározásra kerül a zajcsökkentési feladat következő lépése a zajcsökkentési lehetőségek feltárása (a technológiai, biztonságtechnikai, statikai, valamint költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve).

A zajcsökkentési megoldások Megbízóval történő egyeztetését követően levezetjük a kivitelezési tevékenységet is, szakképzett kivitelező gárdánk segítségével. A zajcsökkentési feladatok megoldása során előszeretettel alkalmazzuk az általunk forgalmazott termékeket is, azonban gondosan ügyelünk arra, hogy minden esetben a legmegfelelőbb megoldás szülessen.

A zajcsökkentési munkálatok során, az átadást megelőzően minden esetben kontrollmérésekkel (környezeti zajvizsgálat, munkahelyi zajvizsgálat) igazoljuk, hogy a zajcsökkentés alá vont zajforrások a továbbiakban nem játszanak fontos szerepet a zajterhelés alakulásában.

Szolgáltatásaink részletei, igénybevétele kapcsán, kérjük, keresse fel kollégáinkat.