Ahol a csend az úr!
Minden reggel a szomszéd ébreszti? Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Hangcsillapító panelek

Silent Basic és Medium panel

Műszaki adatlap letöltése

Silent Basic – Léghanggátlás jegyzőkönyv letöltése

Silent Medium – Léghanggátlás jegyzőkönyv letöltése

A Silent Basic és Silent Medium hangcsillapító panelek egy kombinált zajcsökkentésre alkalmas termékek, amelyek nagy hanggátlással rendelkező anyagból állnak, valamint a belső oldalukon hangelnyelő anyaggal borítottak. A Silent Basic és Medium hangcsillapító panelek speciális kombinációja meggyorsítja a kivitelezési munkálatokat, így időt, energiát és pénzt spórolhat.

Tulajdonságok

A panelek anyaga acéllemez, amely horganyzott és festett kivitelben is elérhető. A hangelnyelő réteg anyaga a feladathoz, a telepítés helyéhez, a környezeti paraméterekhez, illetve a zajcsökkentésre szánt berendezés zajkibocsátásához illeszkedően kerül kiválasztásra. Egyes hangelnyelő anyagok felülete sérülékeny, ezért a megfelelő mechanikai védelmet egy perforált lemez réteg biztosítja.

Termék neveFajlagos tömeg
kg / m2
Laboratóriumi léghanggátlás (dB)TűzállóságTárolás
Silent Basic18,937 (-2;-5)A1, B1 Hangelnyelő anyag típusától függően5-30°C között
Silent Medium25,940 (-1;-5)A1, B1 Hangelnyelő anyag típusától függően5-30°C között

Felhasználás

A panelek csak részben öntartóak, ezért a felhasználásuk során külön tartószerkezet kialakítása ajánlott. A hangcsillapító paneleket HEA tartó oszlopok közé becsúsztatva és vázszerkezethez csavarkötéssel rögzítve is lehet használni. A hangcsillapító panelek méretre gyártva kerülnek leszállításra, a helyszíni szerelés során a méretük nem változtatható.

Termékfotók

Alkalmazási terület

Termék árak

Termék neveFajlagos tömeg
kg / m2
Tábla mérete mmTűzállóságVásárlás
Silent Basic18,91000×500×54A1, A2Online vásárlás
Silent Basic18,91000×500×54B1Online vásárlás
Silent Medium25,91000×500×57A1, A2Online vásárlás
Silent Medium25,91000×500×57B1Online vásárlás

Minimálisan rendelhető mennyiség: 5 tábla

Az A1, A2 tűzállósággal rendelkező panelek esetében az idő múlásával a hangelnyelő betétből kipotzás várható, a B1 tűzállóságú hangcsillapító panelek esetében a kiporzással nem kell számolni. A B1 tűzállóságú hangcsillapító paneleket tiszta terekbe, emberi tartózkodásra kijelölt helyekre, illetve olyan helyre ajánljuk, ahol a kiporzás a későbbiekben gondot okozhat.

A hangcsillapító paneleket az adott zajcsillapítási feladathoz igazítva, előzetes egyeztetést követően, a Megbízó igényeinek megfelelő méretben és vastagságban is le tudjuk gyártani. Egyedi méretek esetében a vállalási árak a Megbízói igények, illetve a zajcsökkentési feladat egyeztetését követően kerülnek meghatározásra. Egyedi igénye esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollegáinkkal.

Hangcsillapító panelek felhasználási lehetőségeivel kapcsolatos, valamint további termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kötődő referenciáinkról itt olvashat.