Ahol a csend az úr!
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Hangszigetelő filcek

OVF FSB

Műszaki adatlap letöltése

Az OVF FSB 100 % poliészter szálas lap, fehér színű, hő kötéses, kémiai kötőanyag és gyantamentes, alacsony olvadásponttal rendelkező, 170 Celsius fokig hőálló anyagok. Az öntapadó hátlappal gyártott termékek a poliészter szálas tulajdonsága miatt felhasználható különféle alkalmazási területeken hő, és hangszigetelésre egyaránt. A termék környezetbarát, allergénmentes (a poliészter szálak belső szerkezete miatt), valamint újrahasznosítható. A termék az UNI 9177 (1987) norma alapján tűzállóság szempontjából a 1 Osztályba sorolható; További besorolása a 2001. Decemberi B. függelék SS UNI E 10.02.977.3 szabvány alapján: 1A Osztály. Füst osztály alapján az NF F 16-101 (1988) szerint az F ZERO Osztályba került besorolásra.

Alkalmazási területek

Az OVF FSB terméket elsősorban gépek belső burkolásához, berendezések béleléséhez, valamint személygépkocsik, kisteherautók, haszongépjárművek szigeteléséhez ajánljuk. A termék kizárólag beltéri felhasználásra alkalmas, mert a környezeti elemekkel szemben kevésbé ellenálló.

Termékfotók

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
OVF FSB20 mm1500×1000 mmOnline vásárlás

OVF SOFT

Műszaki adatlap letöltése

OVF SOFT filcesített, préselt, gyantaerősítésű textil lap. Az anyag szürke színű, hő kötéses, termo plasztikus karakterű, kiváló hangelnyelő, hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A termék környezetbarát és újrahasznosítható. A hangszigetelő filc hajlékony, többféle kivitelben és vastagságban, öntapadó és sima hátlappal egyaránt kapható. A filc gyapjú, textil, polietilén kompozit összetételű anyag. A termék hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal egyaránt rendelkezik. „Minden autóban ez az anyag található”.Az anyag belső karakterisztikája miatt a termék tűzállóság szempontjából megfelel a Fiat 9.55655 norma szerinti tesztjének. Standard Test Fiat (Szabvány Fiat Teszt) N. 7. G2000 és UL Szabvány 94. (Kivéve az öntapadós Soft termékek).

Alkalmazási területek

Az OVF SOFT terméket elsősorban gépek belső burkolásához, berendezések béleléséhez, valamint személygépkocsik, kisteherautók, haszongépjárművek szigeteléséhez ajánljuk. A termék kizárólag beltéri felhasználásra alkalmas, mert a környezeti elemekkel szemben kevésbé ellenálló.

Termékfotók

Termék neveVastagságöntapadóTábla méreteVásárlás
OVF SOFT10 mmnem1500×1000 mmOnline vásárlás
OVF SOFT10 mmigen1500×1000 mmOnline vásárlás
OVF SOFT16 mmnem1500×1000 mmOnline vásárlás
OVF SOFT16 mmigen1500×1000 mmOnline vásárlás

Különböző termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kötődő referenciáinkról itt olvashat.