Ahol a csend az úr!
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Az otthonfelújítási támogatás igénybevételéről

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy „A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról” szóló 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet 6. § d) pontja alapján a támogatás igénybe vehető „az épület szigetelése, ideértve a lábazatszigetelést, a hő-, hang-, illetve vízszigetelési munkálatokat,”-ra is.

A Techfoam Hungary Kft. kitűnő hang- és rezgésvédelmi termékei mellett vállalja a hangszigeteléshez szükséges helyszíni felmérést, megtervezi és legyártja a szükséges anyagokat, továbbá vállalja a kivitelezést. Megoldásokat nyújtunk:

A 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet értelmében lakása hangszigetelésének munkadíjáról és anyagköltségéről szóló számla, a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően, benyújtható a lakásfejlesztési támogatás igénybevételére.

Figyelemfelhívás!

A támogatás igénybevételének feltételeiről, részleteiről a hivatkozott kormányrendeletben és a Magyar Államkincstár honlapján talál részletes információt.

A Techfoam Kft. csak és kizárólag az általa elvégzett munkáért és termékekért vállal felelősséget, amelynek elvégzését követően hivatalos számlát bocsát ki a megrendelő számára, illetve megrendeléskor aláírja az igényléshez szükséges szerződést is.

A Techfoam Kft. sem felelősséget nem tud vállalni, sem ráhatása nincs a támogatásra vagy annak eredményes igénybevételére. A 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendeletben megfogalmazott feltételek teljesülésért a megrendelő felel.