Ahol a csend az úr!
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Kombinált szivacsok

A kombinált szivacsok elsősorban gépipari, gépjárműipari, légtechnikai és háztartási berendezések zajcsökkentő burkolatának elemeként használhatóak fel, azonban számos zajcsökkentési feladatra alkalmas. A Protecto Plus termékcsalád ezen felhasználási területeken felmerülő problémákra nyújt elsősorban megoldást. A kombinált szivacsok általában egy nyílt cellás, úgynevezett „hangelnyelő” hab, valamint egy rezgéscsillapító lap kombinációjából állnak, amelyek a gyártási programban számos kivitelben készülnek. A termékek alapvetően öntapadó kivitelben készülnek. A kombinált szivacsok a társított szerkezetüknek köszönhetően egyesítik a bitumenizált és gumi lapok rezgéscsillapító és léghang-gátló, valamint a PU habszivacs hangelnyelő tulajdonságait is.

A Protecto Plus termékek önkioltó anyagúak, éghetőségi szabványok tekintetében teljesítik az FMVSS302 vagy UL-94HF1 rendszerben leírt követelményeket. A kombinált szivacsokat kizárólag beltéri alkalmazás esetén ajánljuk, mert a környezetei elemekkel szemben kevésbé ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. Minden termék laboratóriumi vizsgálatának eredménye a megfelelő technikai adatlapon megtalálható.

Hanno Protecto Plus 55

Műszaki adatlap letöltése

Többrétegű hangelnyelő és szigetelő lap, sima felületű poliuretán habszivacsból áll, a hátoldalán öntapadó bitumen felülettel kerül kialakításra. A termék a társított szerkezetének köszönhetően egyesíti a bitumenizált lapok (nehézfóliák) rezgéscsillapító és hanggátló, valamint a Poliuretán habszivacs kiváló hangelnyelő tulajdonságait is.

Tulajdonságok

A kombinált szivacs hangelnyelő és rezgéscsillapító lap öntapadó bitumen hátlappal kombinálva került kialakításra. A termék használata -40 °C és +100 °C között ajánlott, azonban rövid ideig magasabb hőmérsékletet is elvisel.

Alkalmazási területek

A kombinált szivacsokat gépek zajcsillapító burkolataihoz, géptokozáshoz, hangszigetelt kabinok kialakításához, helységek bélelésére, légtechnikai berendezések zajcsökkentéséhez, valamint zajforrásokat tartalmazó helyiségek belső burkolataként ajánljuk. A termék felhasználása kizárólag belső térbe ajánlott, az anyagot szélsőséges időjárási viszonyoknak nem szabad kitenni.

Termékfotók

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
Hanno Protecto Plus 5511 mm1000×1000 mmOnline vásárlás

Hanno Protecto Plus 65

Műszaki adatlap letöltése

A hullámmintás kombinált szivacsokat elsősorban stúdiók és akusztikus kabinok visszhanggátlására fejlesztették ki, öntapadó kivitelben készülnek. A felület kiváló rugalmasságú, jó tömésű, a termék kitűnő alaktartó képességgel rendelkezik. A hangszigetelő és rezgéscsillapító lap nyílt cellás PU hangelnyelő, hullámmintás szivacs és bitumen hátlap kombinációjából áll, kiváló testhang és léghanggátló tulajdonságokkal rendelkezik, széles hőmérséklet-tűrési tartomány használható, öntapadó kivitelben készül.

Tulajdonságok

A hullámmintás habszivacs hangelnyelő és rezgéscsillapító lap öntapadó bitumen hátlappal kombinálva került kialakításra. A társított szerkezetének köszönhetően egyesíti a bitumenizált lapok rezgéscsillapító és léghanggátló, valamint a PU habszivacs hangelnyelő tulajdonságait.

Alkalmazási területek

A kombinált hangelnyelő szivacsokat gépburkolatok, hangszigetelt kabinok, helységek bélelésére ajánljuk. A termék felhasználása kizárólag belső térbe ajánlott, az anyagot szélsőséges időjárási viszonyoknak nem szabad kitenni.

Hangelnyelési tényező

Termékfotók

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
Hanno Protecto Plus 6528 mm1000×1000 mmOnline vásárlás
Hanno Protecto Plus 6542 mm1000×1000 mmOnline vásárlás

Hanno Protecto Plus 75

Műszaki adatlap letöltése

A kombinált szivacs hangszigetelő és rezgéscsillapító lap nyílt cellás PU hangelnyelő szivacs és bitumen hátlap kombinációjából áll, kiváló testhang és léghanggátló tulajdonságokkal rendelkezik, széles hőmérséklet-tűrési tartomány használható, öntapadó kivitelben készül.

Tulajdonságok

A termék egy bitumen lap és egy magas elnyelő képességű lágy hangelnyelő szivacs kombinációjaként kialakított, vékony védőfelülettel ellátott anyag. Az anyagkombinációk eredményeképpen a Protecto plus 75 alkalmas a szerkezeti hangszigetelésre, léghanggátlásra, és hang elnyelésére is. A 25 µm vastag védő réteg ellenáll a szennyeződésnek, valamint a ráfröccsenő víznek. Az anyag rendkívül ellenálló a ráfröccsenő benzinnel, motorolajjal szemben, valamint könnyű tisztítani. A vékony védőfelület védelmet nyújt továbbá a mechanikai sérülések ellen, emellett kiváló öregedésálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Alkalmazási területek

A terméket elsősorban gépek, berendezések, kabinok, fülkék béleléséhez, valamint szigeteléséhez ajánljuk.

Hangelnyelési tényező

Termékfotók

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
Hanno Protecto Plus 7522 mm1000×1000 mmOnline vásárlás
Hanno Protecto Plus 7532 mm1000×1000 mmOnline vásárlás

Különböző termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kötődő referenciáinkról itt olvashat.