Techfoam Hungary Kft.
Ahol a csend az úr!
EN SK
Minden reggel a szomszéd ébreszti? Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Kombinált szivacsok

A kombinált szivacsok elsősorban gépipari, gépjárműipari, légtechnikai és háztartási berendezések zajcsökkentő burkolatának elemeként használhatóak fel, azonban számos zajcsökkentési feladatra alkalmas. A Protecto Plus termékcsalád ezen felhasználási területeken felmerülő problémákra nyújt elsősorban megoldást. A kombinált szivacsok általában egy nyílt cellás, úgynevezett “hangelnyelő” hab, valamint egy rezgéscsillapító lap kombinációjából állnak, amelyek a gyártási programban számos kivitelben készülnek. A termékek alapvetően öntapadó kivitelben készülnek. A kombinált szivacsok a társított szerkezetüknek köszönhetően egyesítik a bitumenizált és gumi lapok rezgéscsillapító és léghang-gátló, valamint a PU habszivacs hangelnyelő tulajdonságait is.

A Protecto Plus termékek önkioltó anyagúak, éghetőségi szabványok tekintetében teljesítik az FMVSS302 vagy UL-94HF1 rendszerben leírt követelményeket. A kombinált szivacsokat kizárólag beltéri alkalmazás esetén ajánljuk, mert a környezetei elemekkel szemben kevésbé ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. Minden termék laboratóriumi vizsgálatának eredménye a megfelelő technikai adatlapon megtalálható.

Hanno Protecto Plus 55

Műszaki adatlap letöltése

Többrétegű hangelnyelő és szigetelő lap, sima felületű poliuretán habszivacsból áll, a hátoldalán öntapadó bitumen felülettel kerül kialakításra. A termék a társított szerkezetének köszönhetően egyesíti a bitumenizált lapok (nehézfóliák) rezgéscsillapító és hanggátló, valamint a Poliuretán habszivacs kiváló hangelnyelő tulajdonságait is.

Tulajdonságok

A kombinált szivacs hangelnyelő és rezgéscsillapító lap öntapadó bitumen hátlappal kombinálva került kialakításra. A termék használata -40 °C és +100 °C között ajánlott, azonban rövid ideig magasabb hőmérsékletet is elvisel.

Alkalmazási területek

A kombinált szivacsokat gépek zajcsillapító burkolataihoz, géptokozáshoz, hangszigetelt kabinok kialakításához, helységek bélelésére, légtechnikai berendezések zajcsökkentéséhez, valamint zajforrásokat tartalmazó helyiségek belső burkolataként ajánljuk. A termék felhasználása kizárólag belső térbe ajánlott, az anyagot szélsőséges időjárási viszonyoknak nem szabad kitenni.

Termékfotók

Hanno Protecto Plus 55  Hanno Protecto Plus 55  Hanno Protecto Plus 55

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
Hanno Protecto Plus 5511 mm1000×1000 mmOnline vásárlás

Hanno Protecto Plus 65

Műszaki adatlap letöltése

A hullámmintás kombinált szivacsokat elsősorban stúdiók és akusztikus kabinok visszhanggátlására fejlesztették ki, öntapadó kivitelben készülnek. A felület kiváló rugalmasságú, jó tömésű, a termék kitűnő alaktartó képességgel rendelkezik. A hangszigetelő és rezgéscsillapító lap nyílt cellás PU hangelnyelő, hullámmintás szivacs és bitumen hátlap kombinációjából áll, kiváló testhang és léghanggátló tulajdonságokkal rendelkezik, széles hőmérséklet-tűrési tartomány használható, öntapadó kivitelben készül.

Tulajdonságok

A hullámmintás habszivacs hangelnyelő és rezgéscsillapító lap öntapadó bitumen hátlappal kombinálva került kialakításra. A társított szerkezetének köszönhetően egyesíti a bitumenizált lapok rezgéscsillapító és léghanggátló, valamint a PU habszivacs hangelnyelő tulajdonságait.

Alkalmazási területek

A kombinált hangelnyelő szivacsokat gépburkolatok, hangszigetelt kabinok, helységek bélelésére ajánljuk. A termék felhasználása kizárólag belső térbe ajánlott, az anyagot szélsőséges időjárási viszonyoknak nem szabad kitenni.

Hangelnyelési tényező

Hanno Protecto Plus 65 hangelnyelési tényező

Termékfotók

Hanno Protecto Plus 65  Hanno Protecto Plus 65  Hanno Protecto Plus 65

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
Hanno Protecto Plus 6528 mm1000×1000 mmOnline vásárlás
Hanno Protecto Plus 6542 mm1000×1000 mmOnline vásárlás

Hanno Protecto Plus 75

Műszaki adatlap letöltése

A kombinált szivacs hangszigetelő és rezgéscsillapító lap nyílt cellás PU hangelnyelő szivacs és bitumen hátlap kombinációjából áll, kiváló testhang és léghanggátló tulajdonságokkal rendelkezik, széles hőmérséklet-tűrési tartomány használható, öntapadó kivitelben készül.

Tulajdonságok

A termék egy bitumen lap és egy magas elnyelő képességű lágy hangelnyelő szivacs kombinációjaként kialakított, vékony védőfelülettel ellátott anyag. Az anyagkombinációk eredményeképpen a Protecto plus 75 alkalmas a szerkezeti hangszigetelésre, léghanggátlásra, és hang elnyelésére is. A 25 µm vastag védő réteg ellenáll a szennyeződésnek, valamint a ráfröccsenő víznek. Az anyag rendkívül ellenálló a ráfröccsenő benzinnel, motorolajjal szemben, valamint könnyű tisztítani. A vékony védőfelület védelmet nyújt továbbá a mechanikai sérülések ellen, emellett kiváló öregedésálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Alkalmazási területek

A terméket elsősorban gépek, berendezések, kabinok, fülkék béleléséhez, valamint szigeteléséhez ajánljuk.

Hangelnyelési tényező

Hanno Protecto Plus 75 hangelnyelési tényező

Termékfotók

Hanno Protecto Plus 75  Hanno Protecto Plus 75  Hanno Protecto Plus 75

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
Hanno Protecto Plus 7522 mm1000×1000 mmOnline vásárlás
Hanno Protecto Plus 7532 mm1000×1000 mmOnline vásárlás

Különböző termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kötődő referenciáinkról itt olvashat.

English Slovak