Ahol a csend az úr!
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Termékeink

Hangcsillapító anyagok

A Silent Core és Silent Premium termékek az építkezés során alkalmazható kombinált, zajcsökkentésre alkalmas építőelemek. Ezek az anyagok egy réteg könnyűszerkezetes válaszfal egység és egy réteg speciális dübörgés gátló membrán kombinációjából állnak, amelyek kiváló hangcsillapítást biztosítanak különböző épületelemekben. A Silent Core és Premium hangcsillapító anyagok különleges kombinációja meggyorsítja a kivitelezési munkálatokat, így időt, energiát és pénzt spórolhat.

Online vásárlás Termékek leírása

Hangcsillapító panelek

A feladathoz, a telepítés helyéhez, a környezeti paraméterekhez egyedileg kiválasztott Silent Basic és Silent Medium hangcsillapító panelek kombinált, zajcsökkentésre alkalmas termékek. A hangelnyelő anyagok sérülékeny felületét egy horganyzott vagy festett perforált acéllemez védi. A méretre gyártott hangcsillapító paneleket csupán a HEA vázszerkezetbe kell becsúsztatni és csavarkötéssel rögzíteni, amely meggyorsítja a kivitelezési munkálatokat, így időt, energiát és pénzt spórolhat.

Online vásárlás Termékek leírása

Hangelnyelő anyagok

A hangelnyelő anyag kiváló hangszigetelést biztosít különböző épületelemekben, vagy jól alkalmazható gépek zajcsillapító burkolataihoz, géptokozáshoz, hangszigetelt kabinok kialakításához, helységek bélelésére, légtechnikai berendezések zajcsökkentéséhez, valamint zajforrásokat tartalmazó helyiségek belső burkolataként ajánljuk. A hangelnyelő anyag átlagon felüli hőszigetelő tulajdonságú, könnyen szabható házilag is, egyenetlen felületekre is felhelyezhető, B1 osztályú tűzállóságú, vegyszermentes és teljesen bőrbarát és antiallergén.

Online vásárlás Termékek leírása

Hangelnyelő szivacsok

A hangelnyelő szivacsok elsősorban gépipari, járműipari és háztartási berendezések zajcsökkentő burkolatának elemeként használhatóak fel. Ezen felül alkalmasak helyiségek akusztikai paramétereinek optimalizálására, az utózengési idő beállítására is. A termékcsaládot öntapadó kivitelben gyártják, illetve a különböző igénybevételnek kitett elemek esetében szakításgátló, olajos és benzingőzös felhasználás esetén olaj- és cseppálló felülettel gyártják.

Online vásárlás Termékek leírása

Hangszigetelő filcek

A hangszigetelő filceket elsősorban gépek belső burkolásához, berendezések béleléséhez, valamint személygépkocsik, kisteherautók, haszongépjárművek szigeteléséhez ajánljuk. Az OVF termékek öntapadó vagy sima hátlappal gyártottak, hő- és hangszigetelésre egyaránt alkalmasak, valamint némelyikük 170 Celsius fokig hőálló. A termékek környezetbarát, allergénmentes, valamint újrahasznosíthatók. Minden autóban ez az anyag található.

Online vásárlás Termékek leírása

Hézagtömítők

A Hannoband hézagtömítő termékcsalád univerzális felhasználású szerkezeti műszaki munkáknál a csatlakozások tömítésére. A következő területeken biztosítanak előnyöket: csatlakozások, különböző mozgó csatlakozások, két eltérő komponensű elem között, fóliák tömítéséhez huzatbiztos felület eléréséhez például tetőereszeknél.

Online vásárlás Termékek leírása

Kombinált szivacsok

A Protecto Plus kombinált szivacsok elsősorban gépipari, gépjárműipari, légtechnikai és háztartási berendezések zajcsökkentő burkolatának elemeként használhatóak fel, azonban számos zajcsökkentési feladatra alkalmasak. A kombinált szivacsok társított szerkezetüknek köszönhetően egyesítik a bitumenizált és gumi lapok rezgéscsillapító és léghang-gátló, valamint a PU habszivacs hangelnyelő tulajdonságait is. A termékek önkioltó anyagúak, éghetőségi szabványok tekintetében teljesítik az FMVSS302 vagy UL-94HF1 rendszerben leírt követelményeket.

Online vásárlás Termékek leírása

Lépéshangszigetelő anyagok

A lépéshangszigetelő anyagok nagy kopásállósággal rendelkező lépéshanggátlás növelő anyagok, amely padlószerkezetek lépéshangszigeteléséhez ajánlott a padlózat kialakítása során. A lépéshangszigetelő anyagok továbbá felhasználható két strukturális elem közé elválasztó rétegként, amennyiben szükséges, hogy a két elem ne érjen össze.

Online vásárlás Termékek leírása

Rezgéscsillapító lapok

A rezgéscsillapító lapok elsősorban fémlemezek, fémszerkezetek, berendezések rezgésének csökkentésére, valamint épületszerkezetek, gépelemek hanggátlás növelésére használhatók. Elsődleges felhasználási területük a járműipar, illetve a gépipar, ezen belül a klímatechnikai, ventilátorgyártó üzemek. Emellett jól használhatók a háztartásban előforduló nagy hangteljesítményű gépek, fali porszívók, elszívók, falba épített csövek, valamint ezek strangjának hangszigetelésére.

Online vásárlás Termékek leírása

Tecsound

A Tecsound kiváló hangszigetelést biztosít különböző épületelemekben: gátolja a léghang terjedését, csökkenti a kopogó hangokat, a fémfelületeken keletkező rezgéseket, légcsatornák, csövek szigetelésére is alkalmas. Hangelnyelő anyaggal kombinálva kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. A magas fokú hangszigetelő tulajdonság a lágy, hajlékony elemekkel kombinálva, csökkenti a fém felületeken keletkező rezgéseket. Felhasználása egyszerű, akár egyenetlen felületeken is, könnyen szabható házilag is és jól tapad a legtöbb típusú felülethez. Párazáró rétegként is működik és ellenáll a hőmérséklet ingadozásainak.

Online vásárlás Termékek leírása