Ahol a csend az úr!
Minden reggel a szomszéd ébreszti? Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Hézagtömítők

HannoBand hézagtömítők

Műszaki adatlap letöltése: Hannoband BG 1

Műszaki adatlap letöltése: Hanno Protecto BG 2

A hézagtömítők elsősorban gépipari, járműipari és háztartási berendezések zajcsökkentő burkolatának elemeként, a hézagok tömítésére használhatóak fel. A termékcsalád ezen felhasználási területeken felmerülő problémákra nyújt megoldást. A hézagtömítők felhasználhatók nyílászárók (ajtók, ablakok) tömítetlenségéből adódó akusztikai problémák megoldása során is.

Termék leírás

Alkalmazási terület

A hézagtömítők, Hannoband termékcsalád univerzális felhasználású szerkezeti műszaki munkáknál a csatlakozások tömítésére. Elsődleges felhasználási területe az ablak szerkezetek, fa szerkezetek, előre gyártott szerkezetek, kőművesmunka, váz szerkezetek, és beton szerkezetek. A hézagtömítők kiváltképp a következő területeken biztosít előnyöket: csatlakozások, különböző mozgó csatlakozások, két eltérő komponensű elem között, fóliák tömítéséhez szélbiztos felület eléréséhez például tetőereszeknél. A hézagtömítők kaphatók előpréselve, tekercsben, ezáltal könnyen hozzáilleszthető, formálható a már meglévő különféle csatlakozásokhoz. A hézagtömítők a végleges alakjukat a felhasználást követő 24 órán belül érik el.

Termékfotók

Termék neveSzélességTekercs hosszaVastagságVásárlás
BG110 mm12 m12 mmOnline vásárlás
BG215 mm12 m12 mmOnline vásárlás
BG220 mm4 m70 mmOnline vásárlás

Hannoschaum EL1

Műszaki adatlap letöltése

A Hannoschaum EL1 az elektronika iparban használatos, az elektrosztatikusan érzékeny termékek védelmében, például csomagolás közbeni védelemhez. A Hannoschaum EL1 egy antisztatikus, impregnált, lágy poliuretán hab. A termék elérhető öntapadós változatban is, igény esetén különböző felületekkel is kapható.

Minimális rendelhető mennyiség: 30 tábla (63 négyzetméter)

Termék neveVastagságTábla méreteVásárlás
Hannoschaum EL130 mm2100×1000 mmOnline vásárlás

Különböző termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kötődő referenciáinkról itt olvashat.