Ahol a csend az úr!
Élvezze a dolby surround érzést, nyugodtan! Hangszigeteljen az új lakásfelújítási támogatással! Mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük!

Webáruházi kiskereskedelem

Vásárlóinkat, partnereinket webáruházunkon keresztül is kiszolgáljuk a kényelmes vásárlás érdekében. Felhasználóbarát tevékenységünk során a gyors, rugalmas ügyintézés mellett nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő termékek, alapanyagok kiválasztásához segítséget jelentő szakmai tanácsadásra, legyen szó egyedi felhasználókról, vagy ipari felhasználóink gyártás-előkészítéséhez kapcsolódó feladatokról.

Tudásunkat megosztjuk minden vevőnkkel, akik munkájuk során, otthonukban, esetleg szabadidős, vagy egyéb tevékenységek során tapasztalható „zavarás” megszűntetése érdekében keresik fel cégünk weboldalát. Szívesen adunk tanácsot a professzionális felhasználóktól kezdve egészen azokig, akik magánszemélyként egyszeri probléma megoldását keresik.

Termékeink felhasználása sokrétű, egy-egy adott termék több funkcióra is használható, ezért a megfelelő megoldás kiválasztása nem mindig egyértelmű. Évtizedes tapasztalatunk a zaj- és rezgéscsillapítás területén biztosítja, hogy a probléma oka, a körülmények és a csillapítási zaj ismeretében a legjobb eredményt biztosító megoldást javasoljuk.

Webáruházunkban a zajcsillapitas.net cím alatt vásárolhat, ha előtte kollegáink tanácsát kéri, keressen nyugodtan minket!